Conferință națională: Asistentul medical, „coloana vertebrală” a sistemului de sănătate!


Stimati elevi, viitori asistenti medicali,

12 Mai a devenit Ziua Internaţională a asistenţilor medicali din întreaga lume, la iniţiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali, creat în anul 1899, în cinstea zilei de naştere a dnei Florence Nightingale, fondatoarea primei şcoli laice de asistent medical din lume.
Cu acest prilej, Scoala Postliceala Sanitara „Centrul de Studii Europene Bucuresti” organizeaza conferinta nationala <ASISTENTUL MEDICAL – „COLOANA VERTEBRALA” A SISTEMULUI DE SANATATE>.

Formarea asistentului medical trebuie sa stea sub semnul respectului fata de OM;
VALOAREA, COMPETENTA si EMPATIA fata de semeni,nu numai fata de cel aflat in suferinta , sunt atribute definitorii pentru asistentul medical, parte a decalogului asistentului!

Credem in reusita conferintei,realizata in parteneriat cu Scoala Postliceala Sanitara Fundeni, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Casa Corpului Didactic, la care vor participa profesionisti din sistemul de sanatate:
– Reprezentanti de varf ai Ordinului Asistentilor Medicali;
-Directori de ingrijiri din cele mai reprezentative spitale bucurestene -Spitalul Elias, Spitalul Militar, Spitalul Coltea, Spitalul Colentina, Institutul „Bals”, Institutul „Ana Aslan” ;
– Reprezentanti ai Companiei farmaceutice HOFIGAL;
– Reprezentanti ai angajatorilor: SANADOR, firme de recrutare.
Lista participantilor este deschisa…

Conducerea Scolii Postliceale Sanitare
„Centrul de Studii Europene Bucuresti”

Data evenimentului: 17 mai 2016, ora 16:00

Locul desfășurării: Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”

cse-conferinta